Pest megye csapata az amatőr magyar bajnok

A Fiat Díjugrató Országos Bajnokság harmadik napja az amatőr lovasok középdöntőjével vette kezdetét. A 125 centiméteres hibaidős versenyszámban ötvennégy lovas állt starthoz, akik közül tizennégyen tudták hiba nélkül teljesíteni a Karádi László által épített pályát.

Közülük a leggyorsabb a Simonpusztai Lovassport Egyesület versenyzője, Rajnai Csilla volt Date nevű lovával.

PC-rajnai

Második helyen végzett Reisz Fanni és Captain, harmadikon pedig Bauman Bori Kimérával.

PC-reisz

PC-baumann

Az elődöntő és a középdöntő eredményei alapján hirdették ki az amatőr bajnok csapatokat, akik közül a legeredményesebb a Janik Attila által vezetett Pest megye hármas csapata lett, melynek tagjai Bobok Eszter, Kádár Attila, Jajecnik Tamás és Szemán Olivér voltak.

Második helyen végzett a Tóth Béla régió csapata, Reisz Fanni, Fábiáncsis-Nagy Andrea, Márki Zoltán és Dr. Kölcsey Rieden Roland összeállításban Fábiáncsics Gábor csapatvezetővel kiegészülve.

A harmadik hely sorsa összevetésben dőlt el. Rajnai Csilla villámgyors lovaglásának köszönhetően a bronzérmet a Göttler Vilmos által vezettet Pest megye I-es csapatának tagjai vihették haza, mégpedig Debreczeni Éva, Kalános Éva, Sunyovszky Réka és Rajnai Csilla.

PC-amatőr csapat

Az amatőr lovasok vasárnapi döntője izgalmasnak ígérkezik, mivel hét lovas áll jelenleg hibapont nélkül holtversenyben az első helyen, és további két lovas pedig egy hibaponttal várja a folytatást.

A hírt, a Magyar Lovas Szövetség médiapartnere, a RiderLine készítette.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu