MEGHÍVÓ SZABADIDŐS SZAKÁG ALAKULÓ KÖZGYŰLÉSRE 2018

 

 

A MLSZ Szabadidős Ügyvivő Bizottsága értesíti a lovas sportban tevékenykedő sportszervezeteket, versenyzőket, edzőket, bírókat, pályaépítőket, szülőket, támogatókat, hogy a Szabadidős Szakág Ügyvivő Bizottsága Alakuló Közgyűlést tart. A közgyűlés minden érdeklődő számára nyitott.

 

 

 

Időpontja: 2018. március 24. (szombat) 13 óra

 

 

 

Helyszíne: Nemzeti Lovarda 1087 Budapest Kerepesi út 7.

 

 

 

A közgyűlés akkor határozatképes, ha legalább a szavazásra jogosultaknak több, mint a fele jelen van.

 

 

 

Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlésre azonos napirenddel 2018. március24. (szombat) 14 órakor a Nemzeti Lovarda 1087 Budapest Kerepesi út 7. helyszínen kerül sor. Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendre felvett kérdésekben, a szavazásra jogosultak – legalább - 5 %-nak jelenléte esetén határozatképes.

 

 

 

Szavazásra jogosultak azon sportszervezetek képviselői, akik megfelelnek a 2004. évi I. törvény sportról szóló szabályozásainak és amelyek a Magyar Lovas Szövetség felé tagdíjukat 2017. évben befizették.

 

A közgyűlésen a szavazásra jogosult tagszervezetet törvényes képviselője, annak akadályoztatása esetén a törvényes képviselő által meghatalmazott személy képviselheti.

 

 

 

Meghatalmazott személy – saját tagszervezetén kívül – legfeljebb további egy tagszervezet képviseletében gyakorolhatja közgyűlési jogait. A szabályszerűen kitöltött mellékelt meghatalmazást a szavazati jogosultság megállapítása érdekében legkésőbb a Közgyűlés megkezdésének időpontjáig át kell adni a Közgyűlés regisztrációjáért felelős tisztségviselőjének.

 

 

 

Napirend:

 

 

 

1. Jegyzőkönyvvezetők, hitelesítők, Szavazatszámláló Bizottság megválasztása

 

2. Az Ügyvivő Bizottság beszámolója előkészítő munkájáról

 

3. Jövőbeni tervek bemutatása

 

4. A Szabadidős Szakág elnökségének megválasztása

 

5. A szakági gyűlés hatáskörébe tartozó 2018. évi versenyszabály módosítások elfogadása (keretszabályozás)

 

6. Egyebek

 

 

 

Regisztráció az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címen keresztül.

 

 

 

Jelölőbizottság:

 

Fekete Tamás Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Tel: 06 30 572 0097

 

Rózsahegyi Róbert Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.    Tel: 06 30 691 1391

 

Bönde Ferenc Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. Tel: 06 70 408 4007

 

 

 

 

 

Lovasbaráti üdvözlettel,

 

 

 

A Magyar Lovasszövetség

 

 

 

Budapest, 2017. 01.20.

 

 

 

 Meghatalmazás