Lesznóban Világkupával, Szilvásváradon fedettpályás minősítővel kezdődik a november

A lengyelországi Lesznóban péntektől hétfőig rendezik a Közép-Kelet európai liga soron következő díjugrató versenyét. A magyar színeket a nemzeti válogatott „A” keretének három lovasa, Hugyecz Mariann, ifj. Szabó Gábor és Horváth Balázs képviseli.

A versenyről minden információ: http://www.jksprzybyszewo.com/?lang=en

Névtelen

Egy év szünet után a fedettpályás országos verseny sorozat második állomásával tér vissza Szilvásvárad ismét a hazai lovassportba. A nemrég átadott csodaszép melegítő és verseny fedett lovardájában három napon keresztül ugratnak a hazai és határ melletti ország díjugratói.

14795683 10210825649015141 1312839370 o

A verseny pályaépítője Fodor István, a zsűri elnöke Abay Pál lesz, aki egyben a stílusbírói feladatokat is ellátja. A vasárnap délutáni szilvásváradi fedettpályás nagydíjat, 135 cm-en, egyszeri összevetéssel rendezik és a mezőnyben előre láthatólag ott lesz a tavalyi győztes, ifjúsági válogatottunk, Szuhai Péter is.

szuhai-peter-verhetetlen-keleten

A Bükk hegység völgyei között elterülő Szilvásváradra érdemes ellátogatni, de aki mégsem tud a helyszínre jönni a RiderLine Online Tv Facebook oldalán is végig tudja kísérni az országos díjugrató versenyt.

letöltés