Talent program záróvizsga Bábolna

Kedves Vizsgázók!

 
A szombati vizsga időbeosztása módosult. A változás főleg a lovastusa szakágat érinti, de kérem, hogy mindenki nézze át az új táblázatot!
 
A lovastusa szakág vizsgázói először díjugrató pályát lovagolnak. A regisztrált nevelő edzőjükkel bemelegítenek, pályát lovagolnak, majd korrigáló edzésen vesznek részt a Talent edzők egyikével, és újra pályát lovagolnak. 
Az ugró vizsgákat követően a saját edzőjükkel vagy egyénileg melegíthetnek, majd egy körülbelül 20 perces edzésen vesznek részt a Talent díjlovas edzők egyikével (Dallos Zsófia, id.Kövy András). 
Innen egyből mehetnek a melegítő pályára néhány melegítő ugrást ugratni, majd rövid terepszakasz vizsgafeladat következik. 
Tehát nem lesz program lovaglás, és a díjlovaglás a terep előtti bemelegítés része lesz az új beosztás alapján. 
 
 
DÍJUGRATÓK! 
A díjugrató II-es korcsoportot arra kérném, hogy ne rohanjon el a vizsgát követően!!!
Mindenki rakja rendbe a lovát, ápolja le a felszerelésekkel együtt!!! Mert a lovaglásokat követően mindenkiről lovas portrét fotóz Hajdu Kriszta, és a képeket a vizsga után megkapjátok tőlünk ajándékba!
 
A lovaglásokról videó felvétel készül, kint lesz a Pegazustól Somogyvári Anett fotózni, forgat nálunk a Pegazus on-line magazinja is, és Hajdu Kriszta is fotóz a Talent Program megbízásából.


Üdvözlettel: 

 
Dorogi Fernanda
Talent Program
Koordinátor
+3670.45.45.831
 
kicsi