Pegazus Magazin áprilisi adásának beharangozója

Április első csütörtökén ismét Pegazus Magazin az M4-en 16:45-kor.

A tartalomból...


Kiváló eredmény született az omahai Világkupa döntőn, ahol Szabó Gábor lovagolt a magyar díjugratókért. A lovastársadalom szíve ismét egyszerre dobbant, amikor a pályára érkezett büszkeségünk, aki remek lovaglásokkal helyt állt, és a döntőbe lovagolta a magyar tenyésztésű Tárbály István (Timpex Show Jumping Team) tulajdonában lévő Timpex Bölcsészt.
Beszámolunk a Hortobágyon megrendezett fedettpályás díjugrató döntőtől, ahol többek közt nyilatkozott Balázs Horváth, Aliz Alasztics, Anna Janik, Janik Attila, Szilágyi Kitti, Marcell Mészáros, Melinda Schlezák, Péter Szladek.
A márciusi hónap kiemelkedő eseménye volt a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete rendezésében a Tenyésztők Hétvégéje. Rövid összefoglalót láthattok az eseményről.
Bővebb információt kaphattok a TF Lovaskultúra oktató-i képzésről Zuppán Pétertől, ahol a Díjlovagló Szakbizottság szövetségi kapitánya, Zsófia Dallos tart edzéseket és elméleti oktatást.
Érdekes interjú készült Prof. Sótonyi Péterrel a Magyar Lovas Szövetség alelnökével aki egyben az Állatorvostudományi Egyetem rektora is.
A lovaglás rejtelmeibe Petra Száz-zal nyerhettek betekintés a Pegazus Lovas Magazin lovasiskola rovatában.
A műsorvezető most is a mindig mosolygós Linda Katona.


Tartsatok velünk ebbe a különleges világba!

https://www.youtube.com/watch?v=66c2Ymkq9Sk&feature=youtu.be

pegazus1