Díjugrató edzôtábor John Ledinghammel 2018

A Talent Program díjugratói edzôtáborral zárták az évet a Nemzeti Lovardában.
taletng
 
A vezetô edzô John Ledingham volt, ezúttal mindkét korcsoport részére ô tartotta az ugró edzéseket. 
Mellette Stróbl Dorottya, ifj. Kövy András, Janik Attila és Horváth Balázs tartottak ülésjavító - és melegítô edzéseket. 
 
talenttati
 
Az elméleti képzés során John Ledingham és Janik Attila tartott elôadást a lovasoknak. Hallgattunk Buenos Airesrôl képes élménybeszámolót Jármy Katalintól, a lovasok egyéni sportpszichológiai foglalkozáson vettek részt Tolnai Nórával, Nagy Vivi pedig istálló munka gyakorlatot tartott nekik. 
Idén elôször fizikális vizsgálatokon esnek át a lovasok, a következô edzôtábor során pedig az állókêpességüket fogjuk tesztelni.
Esténként a közös vacsora program után lovas activity játékot játszottak a táborozók, segítônk ebben Janik Valéria volt. 
Szombaton pedig az is kiderült, hogy hócsatában is nyerô a Talent csapat.
 
tal2018

DÍJUGRATÓ EDZŐTÁBOR JOHN LEDINGHAMMEL!

2018. december 14-16., NEMZETI LOVARDA

Hétvégén izgalmas három nap vár a Talent Program lovasaira!
Stróbl Dorottya, Janik Attila, ifj.Kövy András mellett újra John Ledingham tart edzést a díjugratóknak, idén először az I-es korcsoport bevonásával.
Az idomítás, ülésjavítás és ugratás mellett elméleti képzés, fizikális és fittségi vizsgálat, sportpszichológiai foglalkozás, istálló gyakorlat és szombat estére egy kis csapatépítő játék vár a lovasokra.

 

Fotó:

Hajdu Krisztina

Somogyvári Anett

Kovács Petronella

47680079 588453718264547 3348840009904947200 o

Miniszteri elismerésben részesült Jármy Vince és Jármy Katalin

Prof. dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár tizenkét sportágban adott át miniszteri elismerő oklevelet legfiatalabb olimpikonjainknak, az ifjúsági olimpián érmet szerző sportolóknak és edzőiknek. A díjugratásban csapat ezüstérmet szerző Jármy Vince, valamint edzője is elismerést kapott.

JarmyVince-ifiolimpia-ois3

„A 2018-as Buenos Aires-i ifjúsági olimpián szereplő fiatalok korosztályuk példaképei, ezért nem mindegy, milyen eredményeket érnek el a sportban és hogyan viselkednek az élet más területén” - mondta az emberi erőforrások minisztere a fiatal sportolók és edzőik köszöntésén december harmadikán Budapesten.

Prof. dr. Kásler Miklós miniszter és dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár tizenkét sportágban adott át miniszteri elismerő oklevelet a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián érmet szerző sportolóknak és edzőiknek. Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a játékokat, ezzel minden idők legeredményesebb ifjúsági olimpiai szereplését érte el.

díjugratásban csapat ezüstérmet szerző Jármy Vince is oklevelet kapott a 2018. évi Ifjúsági Olimpián nyújtott kimagasló sportteljesítménye, edzője és édesanyja, Jármy Katalin pedig a kiemelt eredményt elért sportoló felkészítése során végzett szakmai munkája elismeréseként.

JarmyVince-Ifiolimpia-elismeres-2

Kásler Miklós miniszter a fiatalokhoz intézett beszédében úgy fogalmazott, hogy a sport nem csak a testet edzi, hanem a jellemet is fejleszti. Szép eredmények születtek, tehetségüket és szorgalmukat bizonyították fiatal versenyzőink, de a szülőkről és az edzőkről is említést kell tenni, akik a családi békét és a szakmai felkészülést biztosították - mondta.

JarmyVince-Ifiolimpia-elismeres5

 

Forrás és fotó: Kormány.hu, RiderLine

 

 

 

Alkategóriák